Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

 

Home > Laatste beoordelingen

Laatst ingevoerde foto's

Laatste beoordelingen

Cor Claassens

Triberger Wasserfalle (1)
( Bezienswaardigheid in Triberg (Zwarte Woud) - Duitsland )

De watervallen zijn het bezoek wel waard. Het is een goed aangelegd pad met zo nu en dan een stevige klim. Maar waar nodig zijn er leuningen waar je houvast hebt. Het is indrukwekkend om dit schouwspel van dichtbij te bewonderen. Wil je niet het gehele traject naar boven, dan is er een optie om in te korten en via een goed begaanbaar bospad weer af te dalen. Als je er toch bent, zeker doen.

22-02-2020

terHorst

Yiannis (62)
( Appartement in Psalidi (bij Kos-stad) - Griekenland )

Wij waren hier augustus 2019.

Niet leuk.

Tja het is een sterk verouderd complex, hij was niet duur maar och och zeker het geld niet waard. als je een fiets heeft gehuurd en je wil vanaf dit complex gaan fietsen sla dan maar een kruis want de weg is een racebaan voor de Grieken en wel dag en nacht. En dat is ook de herrie die je hoort dag en nacht.

Over kosstad: Wij zijn nu 9 keer geweest in kosstad maar nu is het niet leuk meer, ja kan echt niet meer fietsen op de fietspaden , die worden bezet door lopende toeristen, je kan bellen wat je wilt ze reageren daar totaal niet op. Echt fietsen daar is verleden tijd. Kosstad is echt te klein voor de hoeveelheid toeristen, wij hebben het altijd erg leuk gevonden op Kosstad, maar in 2019 was het daar echt de hel.

Sorry nooit meer Kosstad.

13-11-2019

I.kik

MS Columbus
( (Cruise)schip in cruise - cruise )

Oudere schepen, niet echte cruise beleving. Meerdere cruises al gemaakt, maar met de ms columns gaan wij niet meer mee.

23-09-2019

Maarten

Marconfort Costa del Sol
( Hotel in Torremolinos - Spanje )

Op de foto’s ziet het er allemaal leuk en trendy uit maar in de werkelijkheid is het net of je in een laboratorium zit. De eetzaal komt bij mij over als een bedrijfskantine en zoals al gezegd het ontbijt, lunch en diner is niet om blij van te worden. Afruimen van de tafels door het personeel is voornamelijk goor en smijtwerk.
Buiten eten kan niet. Het wokrestaurant is wel okee. De kamer die wij hadden was niets op aan te merken. Zwembad is aanvaardbaar met het meubilair daar is allemaal goedkoop plastic. Strandenbedden oud maar wel goed en tegen betaling. Vriendelijkheid van personeel kan beter. Kortom: ongezellig, kil hotel met totaal geen sfeer en ambiance. Wij zijn ook even binnen gewandeld bij het naastgelegen Riu hotel en daar is het zoals het moet zijn in onze ogen.

09-09-2019

Roland

Orion (2)
( Hotel in Kaag - Nederland )

Onvriendelijke baas/manager Die totaal geen gevoel / affiniteit heeft met klanten. Medelijden met personeel. Veel sterkte met vinden andere baan.

07-09-2019

P van der p

Landal Hoog Vaals (151)
( Vakantiepark in Vaals - Nederland )

vier vakantie in een asielzoekers centrum.

Veel moslim volk wat mekaar allemaal kent dus lang op het park verblijft.

18-08-2019

Ellen

Les Amarines (13)
( Camping in Goudargues (Gard) - Frankrijk )

Heerlijk rustig. Heel toegankelijk riviertje. Leuk zwembad met pool bar

18-08-2019

theunissen

Altschmiede (36)
( Camping in Bollendorf - Duitsland )

als je een vier sterren camping boekt verwacht je schoon en werkend sanitair, maar volgende de beheerder maken de mensen alles stuk. ik geloof dat best , maar de reparaties waren ook niet al te best. Muntjes douche en geen papier op de WC. Eten was niet al te best en animatie ook niet best . Kinderen konder zich gelukkig in de rivier vermaken, maar niks maakt dit een vier sterren camping.

11-08-2019

Henk zandvoort

De Buorren Twa
( Appartement in Paesens - Nederland )

Vriendelijk en gastvrije mensen voor ons een perfecte omgeving

14-07-2019

cees markus

Boerderij de Laren
( Vakantiehuis in Erp - Nederland )

Vriendelijke ontvangst en juiste uitleg wat betreft gebruik boerderij.
Er is genoeg ruimte voor iedereen. zeker voor de kids een zwembad en grote speelzolder waar ook de volwassenen zich prima vermaken. prima terras

12-06-2019

Vakantienieuws | Vakantie links Naar boven | Home

 

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

 

0.014 sec

*